2024. április 26. - Ervin

Judy Nero egy gyermek halála miatt lett pornós?

Judy Nero szegény családból származott, de ennek ellenére remekül tanult, és eredetileg orvosnak készült - csakhogy amikor egy gyermek meghalt a kezei közt, az kitörölhetetlen sokként érte, és pályát váltott.
2010. április 19. hétfő 10:23 - Pásztor Balázs
Judy Nero, vagyis Faragó Judit Gyálon született és élt, roppant nyomasztó körülmények közt: – Nagyon szegények voltunk, a szüleimnek a nulláról kellett mindent elkezdeniük. A házban, ahol éltünk nem tellett parkettára, ezért betonnal volt bevonva a padló. Míg másoknak természetes volt az automata mosógép vagy a színes tévé, nekünk egyikre sem tellett. Az iskolában a legszegényebb gyerekek közé tartoztunk a húgommal, de nem érdekelt, ha mondjuk megszóltak a ruhám miatt - mondta Judit.

A suliban nagyon jól tanult, főleg a biológia érdekelte. Így tanulmányait egy egészségügyi szakiskolában folytatta, hisz eltökélt célja volt, hogy orvos legyen. Egyszer gyakorlaton voltunk, amikor borzalmas tragédia történt: egy kisbaba, egy kisfiú a kezemben halt meg. Négy hónapos volt. Képtelen voltam feldolgozni azt a sokkot. Soha többé nem akartam már orvos lenni....
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását