2024. május 5. - Györgyi

Vöröset, szőkét vagy barnát...?

Nemzetközi kutatók legutóbbi tanulmánya szerint a nők hajszíne mindent elárul viselőjükről. Nem véletlenül festik szőkére, barnára vagy éppen vörösre.
2010. április 16. péntek 09:12 - HírExtra
Kiderült, hogy nem véletlen, hogy a nők milyen színűre festik a hajukat. A hölgyek ezzel szándékaikat, vágyaikat fejezik ki. A nemzetközi kutatás sorány fény derült arra, hogy a barnák tartós kapcsolatra, ideális esetben férjre vágynak, a szőkék jól fizető zsíros állásra, a vörösek pedig tüzes szeretőt keresnek.

– Bár nagyon sok férfinak bejönnek a szőke nők, én azért festem a hajam szőkére, mert szerintem nekem ez áll jól – mondta a Borsnak Zimány Linda. A korábbi szépségkirálynő, jelenlegi televíziós műsorvezető szerint a mai világban minden hajszínnel érvényesülhetnek már a nők, nem kell ehhez szőkének lenniük.

Koller Kati, többszörös szépségverseny győztes - melyeket barnaként nyert meg - jót nevetett a kutatási eredményeken.

– Férjet keresek? Ajajj... Jó tudni, hogy ilyen szándékaim vannak – mosolyog Miss Hungary, aki soha nem festené szőkére a haját. – Talán azért jutottak erre az eredményre a felmérés készítői, mert a barnákat megbízhatóbbnak tartják – fejtette ki Kati.

Balázs Klári haja szinte már minden árnyalatban pompázott, régebben vörösen is láthattuk. – Sem férjet, sem szeretőt nem keresek, hiszen egy személyben ott van nekem Gyuri – mondta nevetve Klárika.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását