2024. március 29. - Auguszta

"Bradgelina"-saga: kapcsolatmentés 8000 mérföldről?

Egyre furább fordulatokat produkál Angelina Jolie és Brad Pitt szakítása. Válása. Vagy mi?
2010. január 29. péntek 09:39 - HírExtra
A legújabb fejlemény: Jolie és Pitt elismerte, kötöttek vagyonelosztási szerződést, ám egyelőre állítólag együtt maradnak és megpróbálják megmenteni kapcsolatukat. A hipersztárpár a Life and Style magazinnak nyögte be, hogy ügyvédeik segítségével kidolgoztak egy szerződést, ami közösen szerzett vagyontárgyaiknak elosztásáról, és a kettejük nevén lévő hat gyermek elhelyezéséről rendelkezik.

„Ilyen megállapodást a legtöbben a házasságkötés előtt kötnek - mondta a lapnak Jolie-ék képviselője” mondja erről a család egyik barátja. „Ők ugyan nem akarnak összeházasodni, de egyelőre elválásuk sem végleges. Úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Hogy örökre együtt maradnak majd? Nyilván nem, de ezt egyetlen párkapcsolatnál sem lehet biztosra venni” - véli ugyanő.

Hogy Jolie és Pitt a legfrissebb hírek szerint kaparászik még kicsit kapcsolatáért, mindenképp dicsérendő dolog. Apró szépséghiba (Jolie-Pitt viszonylatban szépséghibáról beszélni önmagában is furcsa) ebben is leledzik: míg Angelina drága Franciaországban, Brad uraság az USA-ban tartózkodik…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását