2024. április 29. - Péter

Újabb dalok a legendától!

Eddig még sohasem hallható Máté Péter dalok kerültek elő, mely a tulajdonosnak legjobb esetben több millió forintot hozhat a jelenlegi tulajdonosának.
2010. április 16. péntek 13:59 - HírExtra
M. Máriát nagy meglepetés érte költözés közben: ráakadt egy harminc esztendős kazettára, amin a legendás énekes „új” dalai hallhatóak. Mária férje 1980-ban kapta a felvételt S. Nagy Istvántól.
„A férjem annak idején, '79–80-ban a váci búcsú rendezvényszervezője volt. Akkor több művésszel is találkozott, így S. Nagy Istvánnal is, aki a búcsú szignálját szerkesztette. Akkor adta neki a kazettát.” Mesélte a történteket Mária.

A felvétel minősége bár rossz, de a TV2 Aktív című műsorában kivehető volt a legenda hangja. A húsz dalt tartalmazó kazetta meghallgatása után S. Nagy István megismerte saját szerzeményeit, valamint a legalább hat Máté Péter számot, mely a közönség még nem hallhatott. 20 millió forintot is érhet a szalag a szakértők becslései szerint, de a kifejezetten rossz minőség miatt sajnos CD-t nem lehet belőle kiadni: a szakértők persze megpróbálják a lehetetlent.

Az is szóba került, hogy egy olyan előadó énekli fel a dalokat, aki szereti Máté Péter munkásságát. Meglátjuk - meghalljuk – hogy mi lesz a végeredmény.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását