2024. április 24. - György

Gyula Ferencné (MSZP): "aljas rágalom a házkutatás híre"

"Aljas rágalomnak" nevezte a szocialista Gyula Ferencné országgyűlési képviselő azt hírt, miszerint házkutatást tartottak volna nála.
2010. április 16. péntek 14:25 - HírExtra
A politikus az MTI-nek úgy fogalmazott: folytatódik az a rágalomhadjárat, amit a Fidesz indított ellene a választások előtt.

"A Fidesz mindent megtesz annak érdekében, hogy lejárassa a szocialistákat, s gyengítse a még versenyben lévők esélyeit" - mondta Gyula Ferencné, aki jogi lépéseket fontolgat az ügyben.
Budai Bernadett, az MSZP szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva azt mondta: nem tud információkkal szolgálni, miért tartottak házkutatást Gyula Ferencné szocialista képviselőnél.

A szocialista politikus egyéni képviselőként indult Hajdú-Bihar megye 5-ös számú, berettyóújfalui központú választókerületében, ahol a mandátumot az első fordulóban Vitányi István, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte el a szavazatok több mint 54 százalékával.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását