2024. április 27. - Zita

A halálból jött vissza Rózsa Gyuri

A haláltól mentették meg Rózsa Györgyöt – nyaki érelzáródása volt, azonnal műtétre volt szükség.
2010. április 16. péntek 11:10 - HírExtra
„Hideg zuhanyként ért, amikor az orvosom, dr. Dzsinich Csaba közölte velem, hogy azonnal kés alá kell feküdnöm, mert nyolcvanöt százalékos nyaki érszűkületem van. A vizsgálatok során kiderült, olyan állapotban vagyok, hogy bármelyik pillanatban, akár alvás közben is tragédia történhet. Az intubálás közben fellépett egy kisebb komplikáció, emiatt a hangomat kissé megviselte a műtét, de már jól vagyok” – mondta a legendás tévés Borsnak, akit családja segít a gyógyulásban.

„Édesanyám és a lányom, Csilla ápol, és gondoskodik rólam, de remélhetőleg 3-4 héten belül teljesen rendbe jövök. Van még van egy kis tompa fejfájásom, de már sétálgatok” – mesélte Rózsa.

Akár vissza is térhet

Rózsa György a Borsnak elárulta azt is, felesége elvesztése nagyon megviselte, akkor el is határozta nem fog többé szórakoztató műsorokat készíteni. Most azonban nem tartja kizártnak, hogy felépülése után visszatér a stúdióba. Ám hozzátette, nincs olyan műsor jelenleg, amiben szívesen szerepelne.

„Nem vagyok celebtípus, negyvennégy év televíziózással a hátam mögött nincs szükségem arra, hogy bogarakat rágcsálva ismertté váljak. Ha a jövőben lesz olyan szórakoztató műsor, ami értéket is közvetít, és nem csak a pénzről szól, akkor esetleg elvállalnám a közszereplést. Például zsűritagként el tudnám képzelni magam, akárcsak kollégám, Friderikusz Sándor, aki szintén régóta nem szerepelt már a képernyőn” – mondta a Borsnak a 63 éves tévés.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását