2024. május 2. - Zsigmond

Ha nem lett volna vasvilla, ő is jobban járt volna

Két év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte jogerősen a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön azt a férfit, aki egy csanádpalotai kocsmai verekedés után vasvillával combon szúrta haragosát néhány nappal 2007 karácsonya előtt.
2010. április 15. csütörtök 11:18 - HírExtra
A korábban háromszor büntetett, alkalmi munkásként dolgozó férfi 2007. december 22-én este ittas állapotban érkezett az egyik csanádpalotai kocsmához és szóváltásba keveredett az italbolt előtt állókkal. A vita ütésváltásba és dulakodásba torkollott, ennek során a későbbi vádlott orrcsonttörést, agyrázkódást, arcsérülést és combzúzódást szenvedett.

A férfi a helyszínről elszaladva magához vett egy vasvillát és visszaindult a kocsmához. Az italbolttól mintegy 40 méternyire összetalálkozott a hazainduló sértettel, akit minden előzmény nélkül a vasvillával megszúrt, a másik férfi jobb combjának belső részét sebesítette meg. A sérülés életveszélyes volt a fellépő nagyfokú vérzés miatt, megfelelő orvosi segítség nélkül később halálos vérveszteség, illetőleg légembólia is kialakulhatott volna.

A vádlott elmenekült a helyszínről. A sértett visszatért a kocsmába, ott elsősegélyben részesítették és értesítették a mentőket, akik a sérültet a szegedi klinikára szállították.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását