2024. május 9. - Gergely

Poirot lenyomta Jakupcseket

A sorozatok egyre népszerűbbek a világ tévécsatornáin. A Stroy4 tévé szerkesztői is ezt a trendet követik, s ezért Jakupcsek Gabriella beszélgetései helyett inkább krimit adnak.
2010. április 14. szerda 10:11 - HírExtra
A Story4 tévén áprilisban Havas Henrik és Ómolnár Miklós indított beszélgetős műsort s ezért került talonba Jakupcsek Gabriella talkshowja. Az utolsó rész március 22-én került adásba, s azóta csak az ismétlések futnak. A Bors felkereste a Story4 Tv sajtósát, hogy a folytatásról érdeklődjenek.

„Novemberben, amikor a műsor indult, tizenhat adást terveztünk a Jakupcsek… mert érdekel című műsorból. Ezek az adások már lementek, és jelenleg egy kis szünetet tartunk április végéig. Gabi munkájával, a műsorral maximálisan elégedettek vagyunk, de a beszélgetős műsorok mellett, a nézők igényeit figyelembe véve, a sorozatokra is nagy hangsúlyt fektet a csatorna. Ezért még a folytatás előkészületei zajlanak, az elkövetkező két hétben a Poirot és az Álomhajó című sikerszériát tűzzük képernyőre, mert egyértelműen azt mutatják a nézettségi adatok, hogy jelenleg a sorozatok népszerűbbek, mint a beszélgetős műsorok. Májusban beindul a stáb” – nyilatkozta Papp Júlia.

Jakupcsek azonban semmit nem tud a változásokról: „Nem tudok semmiféle szünetről, a húsvéti ünnepek miatt lazítottunk egy kicsit, de folyamatosan vesszük fel a műsort. Elég lazán kezeljük a forgatásokat, így belefér egy kis pihenés is” – fogalmazott a Mert érdekel című show háziasszonya.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását