2024. május 14. - Bonifác

Szavazásra buzdít a Fidesz-KDNP

Székyné Sztrémi Melinda, aki a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjeként első helyen végzett az országgyűlési választás első fordulójában a salgótarjáni választókerületben, azt kéri a választóktól, őrizzék meg aktivitásukat, és menjenek el szavazni a második fordulóban is.
2010. április 13. kedd 12:26 - HírExtra
Székyné Sztrémi Melinda keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: az első forduló előtt azért kérte a támogatást, hogy változás legyen az országban, most arra kéri a választókat, adjanak esélyt arra, hogy Fidesz vezette országban fideszes országgyűlési képviselő dolgozzon, és "Salgótarján újra felkerüljön Magyarország térképére".

Nógrád megye 1. számú, salgótarjáni választókerületében 3 jelölt maradt versenyben, sorrendben Székyné Sztrémi Melinda, Boldvai László (MSZP) és Bagó László (Jobbik).

Székyné Sztrémi Melinda úgy fogalmazott, a vasárnapi választáson "Salgótarjánban is történelmi pillanatnak lehettünk tanúi", mert a 14 településen 60 százalékos részvétel mellett úgy ért el első helyet a Fidesz-KDNP, hogy több mint 13 százalékkal előzte meg az MSZP-t.

A jelölt kérdésekre elmondta: a két forduló között elsősorban a helyi kampánystábra számít, stratégiájukat eleve április 25-ig dolgozták ki. Az, hogy a Fidesz vezetéséből kik segítik jelenlétükkel, a következő napokban derül majd ki - tette hozzá.

Kitért arra is, hogy programjában első helyen továbbra is a munkahelyteremtés áll, és mivel az nincs infrastruktúra nélkül, a vasúti korszerűsítést és a 21-es főút négysávosítását nevezte elengedhetetlennek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását