2024. május 11. - Ferenc

Segal megint hűvösön!

Az egykori villalakó, Segal(38) nem sokáig élvezhette a szabad levegőt, ismét letartóztatták. Szám szerint harmadszor.
2010. március 31. szerda 10:26 - HírExtra
2005. június 19-én Segalt három társával együtt kommandósok fogták el egy bevásárlóközpont parkolójában. Kocsijuk pótkerekében 38 000 darab ecstasy tablettát és fél kiló kokaint találtak. Segal azzal védekezett: azért járt ismerőseivel Hollandiába, hogy új vállalkozásához toborozzon színes bőrű táncosnőket. Arról fogalma sem volt, hogy mit rejt a kocsi pótkereke.

Beismerő vallomást nem tett. 2007 májusában szabadult először óvadék ellenében, majd 2009. február 23-án bűnszervezetben elkövetett kábítószerrel való visszaélésért másodfokon hét év fegyházra ítélték. 19 társával együtt összesen 105 év börtönbüntetést kapott. - írja a Blikk

2010. január 6-án azonban jó magaviselete miatt szabadon engedték, a szabadságot azonban nem élvezhette sokáig az egykori villalakó. – Közúti igazoltatás során tartóztatták le az ügyfelemet – mondta a Blikknek Kelemen Tamás, Segal ügyvédje, aki állítja: fogalmuk sem volt, hogy körözést adtak ki ellene. Őket ugyanis senki sem értesítette arról, hogy a kiengedése ellen az ügyészség fellebbezett, ezért újra be kell vonulnia.

– A másodfokú ítéletnél teljesen váratlanul, jó magaviselete miatt engedte szabadon a bíróság, arra hivatkozva, hogy minden esetben a hatóság rendelkezésére állt, és bár lett volna lehetősége elszökni – mint ítélet előtt egyik társának –, nem tette. Arra persze számítottunk, hogy a Legfelsőbb Bíróságon sorra kerülő harmadfokú eljárás után még be kell vonulnia letölteni a maradék büntetést. A jogerős 7 éves börtönbüntetésből ugyanis Segal eddig három és fél évet töltött fegyintézetben, és másfelet házi őrizetben. Elsőként 3 éve engedték ki, akkor hatmillióról nyolcmillióra emelt összegű óvadék ellenében – tette hozzá Kelemen Tamás.

A Blikk úgy tudja, Segal mellett végig kitartott családja, hitelt vettek fel, hogy kifizessék a rekordösszegű óvadékot. Segal rendszeresen járt elvonóra is, hiszen a börtönben több orvos szakértő megállapította, hogy a valóságshow után drogfüggővé vált, ám az egykori villalakó segítség nélkül, magánzárkában szokott le a narkóról. Várhatóan még több mint két évet kell börtönben töltenie, mert a házi őrizetnek csak a harmada számít bele a büntetési időbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását