2024. április 23. - Béla

Kiváló idő kedden

Kedden még marad a tavaszi idő és ekkor lesz a legmelegebb a héten, majd néhány fokos lehűlésre és esőre kell számítani, de hétvégére megint erősödik a nappali felmelegedés. Húsvét hétfőn és kedden azonban ismét csapadékosabbra fordul az időjárás - mondta Reisz András, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa vasárnap az MTI-nek.
2010. március 28. vasárnap 16:41 - HírExtra
Kedden marad a tavaszi idő, erős déli széllel és 20 Celsius fok körüli csúcshőmérséklettel. Éjszaka azonban hidegfront érkezik, ennek hatására egyre többfelé ered el az eső. Szerdán főleg keleten kell számítani esős időre, másutt záporok alakulnak ki és a hőmérséklet 4-5 fokot visszaesik.

Csütörtökön és pénteken megint néhány fokos lehűlésre kell számítani, és főként pénteken átmeneti eső várható.

A hét végén kellemesebb idő ígérkezik, egy kicsit erősödik a nappali felmelegedés, de éjszaka meglehetősen hideg lesz az évszakhoz képest, gyenge fagyok is lehetnek, főleg a völgyekben.

Húsvét hétfőjén és kedden megint csapadékosabbra fordul az idő, a mostani számítások szerint nem túl száraz és nem túl napos idő lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását