2024. április 25. - Márk

Niki Bellucci: vége a mézes heteknek

Menthetetlenné vált Niki Belucci házassága. A volt pornószínésznő és férje, Antonyo kapcsolatára jellemző, hogy a pár már egymás fotóit is levette egy közösségi portálról.
2010. március 18. csütörtök 09:59 - Nagy András
A Blikk úgy tudja, az ex-pornószínésznő kapcsolatát mindig is hullámvölgyek tarkították, olyannyira, hogy egyszer már szóba került köztük a válás is. Barátaik szerint a konfliktusok oka Niki féltékenysége és Antonyo egy korábbi kapcsolatából született gyermeke.

"Az ő kapcsolatuk szinte havonta válságba kerül. A veszekedéseik már megszokott dolognak számítanak, ugyanúgy, ahogyan a különköltözéseik is. Egy-egy vita után rendszeresen összecsomagol valamelyikük, majd rövidebb-hosszabb idő után újra egymás karjaiba esnek" – árulta el a bulvárlapnak a házaspár egyik barátja.

"Antonyónak van egy gyermeke egy korábbi kapcsolatából. Ezzel a helyzettel pedig Niki egyszerűen nem tud megbarátkozni. Pedig próbálkozik, nagyon igyekszik, de nem sikerül neki, emiatt rengetegszer „háborúznak". A másik legfőbb vitaforrás Niki féltékenysége. Antonyo is dj., ugyanúgy, mint ő, az éjszakában dolgozik. A diszkókban pedig nem fogják vissza magukat a nők..." – mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Valószínű tehát, hogy az álompár kapcsolata most tényleg komoly válságba került. A topless-dj. és férje három évvel ezelőtt mondta ki egymásnak a boldogító igent egy év jegyben járás után, házasságuk azonban már röviddel a lagzi után válságba került.

"Külföldi fellépéseim miatt alig voltam itthon. Természetesen telefonon tartottuk a kapcsolatot, de gyakran veszekedtünk. Bevallom, féltem attól, hogy a karrierem miatt tönkre fog menni a házasságom" – nyilatkozta korábban a válságos időszakról a Favoritnak Belucci.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását