2024. május 5. - Györgyi

Pamela Anderson és magyar hasonmása: két pár óriási mell!

Aki szereti a tetőtől talpig szilikont, a plasztikai műtéteket, s mindent, ami mesterséges, nos, az az ember most borzasztóan boldog lesz.
2009. május 6. szerda 10:59 - HírExtra
Hogyan csinálják a sztárok, hogy mindig új bőrt lehet lehúzni róluk? Hát úgy, hogy másnap a plasztikai sebészükkel visszavarratják, hahaha.

E zseniális humorbomba a csodálatos Pameláról jutott eszünkbe, aki abban a korban van, amikor más már régen összeesett az öregségtől, de ő még állva tartja az energia. Aki ezt szereti, annak most háváj van, mert immáron két tök hasonló guminő várja a Blikkféle kultúrújságok érdeklődését. Míg Pamela asszony kebleiért Amerikától Kazahsztánig milliók döglenek, addig Beke Ivettnek dolgát olyannyira felvitte a teremtő jó Isten, hogy közös fotózás is lehet, hogy összejön, ami egyenes út a világhír felé, még a Marsról is előfizetések fognak érkezni a különböző kultúrlapokhoz.

Aki nem tudja, hogy Ivett asszony Pamela asszony dublőre, nos, ő mostanában ne menjen fodrászhoz, mert elképesztő közéleti felkészületlenségről tesz tanúbizonyságot. Minden, amit tudni kell a 21. században továbbra is megtalálja a HírExtrán.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását