2024. május 4. - Mónika, Flórián

Hallgatottsági adatokkal mismásol a Neo FM?

Elkeseredett háború dúl a két újonnan alakult kereskedelmi rádió között! A Neo FM állítólag már hallgatottsági adatokat is hamisít.
2010. március 17. szerda 10:59 - HírExtra
Mint arról a Blikk tegnap beszámolt, Bochkor Gábor, Boros Lajos Bumerángja visszaverte a három ifjú titán, Sebestyén Balázsék, Rákóczi Feri és Vadon Jani támadását, s visszavették a vezetést a reggeli "hülyéskedős" műsorok nemes közdelmében.

Csakhogy időközben kiderült: a Bocsiékkal fémjelzett Neo FM-től származó hallgatottsági adatok nem feleltek meg a valóságnak, illetve elferdítették azokat! A budapesti hallgatók köré­ben mért számokat úgy állították be, mintha azok országosan is érvényesek lennének.

Pedig ez a Blikk szerint nincs így: azt írja, hogy országos lefedettségben a Balázs-féle Morning Show-t bizony többen fülelik. A legfrissebb Ipsos-, GfK-adatok szerint a Class FM-et 770 ezren, míg a Neo FM-et 719 ezren követik figyelemmel reggel 6 és délelőtt 10 óra között.

A Class háza táján ugyanakkor a jelek szerint nem bánják, hogy az "ellen" kozmetikázik, inkább saját népszerűségüket hangoztatják. "Örülünk a friss adatoknak, de nem állunk meg, ezen az úton folytatjuk a hallgatók szórakoztatását. Erőinket nem arra fordítjuk, hogy a hallgatottsági adatokkal manipuláljunk. Számunkra továbbra is az az elsődleges szempont, hogy a műsoraink minél színvonalasabbak legyenek" – mondja Pakots Zsolt, a Class FM vezérigazgatója.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását