2024. április 26. - Ervin

Magyar dj tarolt az USA-ban

A kivételes tehetségekből álló Nite Force DJ csapat legfiatalabb tagját hívta meg a New York-i Pacha klub egy vendégfellépés erejéig a „Toolroom Knights NYC” éjszakák egyéves születésnapi ünnepségére.
2010. március 9. kedd 15:29 - Patai Zsuzsi
 A hivatalos felkérésben nem szerepelt a nagyteremben való fellépés, azonban a klub vezetőségének annyira tetszettek Davis mixei, hogy felajánlották neki a nagyszínpadot.

A New York-i sikertörténet körülményei szerint, Davis felelősséget vállalt fellépésének eredményéért, hiszen a buli sikertelensége esetén sem őt, sem senki mást nem hívtak volna többet a Pachába a magyarországi DJ csapatból. A fiatal lemezlovas tehetségnek köszönhetően a kivívott pozíciót megtartotta, sőt az éjszaka olyannyira jól sikerült, hogy a klub vezetősége kiutaztatja Davist és a Nite Force DJ csapat tagjait a Miamiban megrendezendő Winter Music Conference -WMC- zenei fesztiválra, ahol helyet biztosít a Pacha és Rise FM színeiben történő fellépésükhöz.

Nikola, a Nite Force csapat ugyancsak nemzetközileg elismert tagja, hiszen zenei alkotásainak és mixeinek köszönhetően ő az egyetlen, akit közvetlenül hívtak meg a világ legnagyobb és legjelentősebb zenei fesztiváljára.

A Winter Music Conference keretein belül, immár jubileumi, 25. alkalommal rendezik meg a zenei világ egyik legnagyobb éves seregszemléjét. A zeneipar vívmányait 5 napon keresztül felvonultató rendezvénysorozat volumenét a tavalyi év számadatai is hűen demonstrálják: 1910 művész és DJ; 62 ország 3.552 hivatalos delegáltja, illetve több mint 70.000 érdeklődő látogatta a közel 500 programot. A konferencia évről-évre bebizonyítja, hogy a zene, mint a világ legelérhetőbb művészeti formája képes áthidalni a gazdasági, földrajzi és társadalmi különbségeket.


Davis fellépéséről az alábbi linken tekinthető meg egy rövid amatőr felvétel:
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását