2024. április 29. - Péter

David Guetta Budapesten

December 18-án Budapesten lép fel az elektronikus zene jelenkorának egyik legnépszerűbb előadója, David Guetta. A francia lemezlovas nemrég megjelent One Love című albumának világkörüli turnéja keretében érkezik Magyarországra.
2009. november 15. vasárnap 13:48 - HírExtra
A nagyszabású eseménynek a főváros egyik legnagyobb rendezvényhelyszíne, a Hungexpo G csarnoka ad otthont - közölték a szervezők az MTI-vel.

A 41 éves párizsi születésű művész 2005-ben robbant be a szcénába: World is mine című száma gyakorlatilag a világ minden pontján tarolt, Európában szinte mindenütt a toplisták élén szerepelt.

Ezt követően már magától jöttek az újabb sikerek: aranylemez, számos díj és megannyi teltházas fellépés követte David Guetta karrierjét.

Legújabb albuma, a One Love hasonló sikereket ér el: a Kelly Rowlanddal készített When love takes over, valamint az Akonnal "kiegészülő" Sexy Bitch igazi telitalálat volt a klubvilágban.

David Guetta egyébként már többször is járt Magyarországon, legemlékezetesebb fellépése a tavalyi Balaton Soundon töltött éjszakája volt, amelyet ő maga és a rajongói is többször felemlegettek. A Zamárdiban rendezett fesztiválon idén is elvarázsolta a közönséget, amely december 18-án ismét részese lehet A Guetta-érzésnek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását