2024. május 7. - Gizella

Akik tűzben haltak meg a fővárosban

Bennégett a lakásában egy férfi Csepelen, miután vasárnapra virradóra tűz ütött ki a Katona József utca egyik négyemeletes házának második emeletén. A tűz oka valószínűleg a dohányzás volt. Összeállítás a 2009-től Budapesten történt halálos lakástűz-esetekről.
2010. március 7. vasárnap 13:55 - HírExtra
2009. január 3. - Budapesten, a XIII. kerületi Csanády utca egyik épületében - feltehetőleg egy éjszaka történt füstmérgezésben - meghalt egy idős asszony. A holttestet a tűzoltók találták meg.

2009. január 4. - Életét vesztette egy ember Budapesten, egy XVI. kerületi Mária utcai családi házban kiütött tűzben. Az áldozat a ház pincéjében rekedt.

2009. január 12. - Lakástűzben életét vesztette egy ember Budapesten, a VIII. kerületi József utcában. A tűz oka valószínűleg a dohányzás volt.

2009. január 20. - Lakástűzben halt meg egy ember a fővárosban, a XI. kerületi Fraknó utcában.

2009. január 31. - Kigyulladt egy elhagyatott ház Csepelen, a kiérkező tűzoltók egy halottat találtak a helyszínen.

2009. február 1. - Füstmérgezésben meghalt egy 50 éves nő a X. kerületi Szárnyas utcában miután - dohányzás miatt - meggyulladt az ágytakarója.

2009. február 10. - Meghalt egy ötéves gyerek egy lakástűzben Budapesten, a VIII. kerületi Tolnai Lajos utcában. A lakásban három gyerek tartózkodott, egy 14 éves fiú és egy 2-3 éves kislány még kimenekült.

2009. március 2. - Kisebb tűzhöz riasztották a tűzoltókat Csepelen, egy II. Rákóczi Ferenc utcai lakáshoz, ahol - feltehetőleg füstmérgezésben - meghalt egy ötven év körüli férfi.

2009. március 31. - Egy ember holttestére találtak a tűzoltók a főváros VI. kerületében, a Hunyadi téren leégett lakásban.

2009. április 3. - Lakástűzben életet vesztette egy 70 év körüli férfi Budapesten, a VIII. kerületi Nap utcában.

2009. augusztus 31. - Egy középkorú nő vesztette életét, amikor kigyulladt a tetőtéri lakása a III. kerületi Tímár utcában. Egy kisgyermek égési sérülésekkel került kórházba

2009. szeptember 10. - Bennégett egy családi házban egy férfi a II. kerületi Hideg utcában. Egy embert füstmérgezés gyanújával, egy másikat pedig égési sérülésekkel vittek kórházba.

2009. november 2. - Meghalt egy idős nő abban a tűzben, amely Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári út egyik tízemeletes panelépületének kilencedik emeleti lakásában ütött ki. A nő füstmérgezést szenvedett.

2009. december 12. - A VIII. kerületi Tömő utcában kiégett egy második emeleti szoba-konyhás lakás. Az ott lakó nő a tűzben életét vesztette.

2010. január 8. - Robbanás történt, majd tűz ütött ki Budapesten, a Balaton utcában egy ötemeletes belvárosi lakóház legfelső szintjének egyik lakásában. Az ott lakó idős férfi meghalt, további két ember súlyosan, egy könnyebben megsérült.

2010. január 18. - Összeégett holttestet találtak a főváros III. kerületében, egy Ady Endre utcai családi házban. A test, valamint a körülötte lévő bútorok összeégtek, de a ház épen maradt.

2010. január 19. - Füstmérgezést kapott és meghalt egy férfi a XV. kerületi Gergő utcában, ahol kigyulladt egy melléképület, amelynek a füstje elborította a mellette álló házat is. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, a házban az 50 év körüli férfi már eszméletlen volt.

2010. február 8. - Lakástűzben halt meg egy idős nő Budapesten, a II. és III. kerület határán lévő Szépvölgyi úton. Férjét égési sérülésekkel szállították kórházba.

2010. március 3. - Egy ember meghalt a XIII. kerületi Bulcsú utcában, ahol lakástűz ütött ki.

2010. március 4. - Kigyulladt egy lakás a X. kerületi Zágrábi utcában, a lángok közül két embert hoztak ki a tűzoltók, egyikük életét vesztette, másikuk életveszélyesen megsérült.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását