2024. május 10. - Ármin, Pálma

Videó! Uma Thurman Magyarországon forgat!

A Tabu Tv műsorvezetői castingján megjelent többek közt Farkas Kati is, aki nem olyan rég még Benkő egyik botrányos feleségjelöltjeként vált ismertté. A francia lány a válogatás kellős közepén egy váratlan hívást kapott, amelyben meghívták Uma Thurman legújabb filmjének válogatására.
2010. március 2. kedd 12:30 - HírExtra
A telefonbeszélgetés minden perce élmény számba ment, annak ellenére, hogy végül is biztosak nem lehetünk benne, hogy ő vajon a színésznő dublőrje, vagy egy másik szereplő lesz-e a készülő filmben. Kati egyébként sokkal szebbnek tartja magát a világsztárnál, annak ellenére, hogy még közös rokoni szálakat is pedzegetett a kék-sárga stúdióban.

Már halhattuk, hogy a tini lányok kedvence, Robert Pattinson és vele együtt Uma Thurman is hazánkba látogat egy filmforgatás kapcsán, de most a Tabu Tv kamerája is szem és fültanúja volt a film készítése folyamatának.

Farkas Katit, a Benkő feleséget keres című produkcióban feltűnt francia lányt pont akkor hívták be szereplőnek a készülő mozifilmbe, amikor a tabutv.hu riporter válogatására érkezett. "Szerintem biztos dublőrnek szeretnének, mivel hasonlítok rá. Vagy lehet, hogy szerep, kis szerep mellékszerep, közepes szerep nem tudom, lehet, hogy nagy szerep. Állítólag most jön Magyarországra és most készítenek egy filmet, úgyhogy ez szuper nagy hír, mert már egy két és fél éve hallottam, hogy jönni fog, de mégsem jött össze. Úgyhogy tigris éve ennek az ideje, talán tigris évben minden összejön." - mesélte a telefon lerakását követően frissiben a tabutv.hu műsorvezetői castingján az egykori feleség jelölt.

"Állandóan mondják nekem, hogy hasonlítok az Uma Thurman-re és először nagyon örültem neki és utána rájöttem, hogy mikor néztem magam tükörben és figyeltem például az orromat, ami szerintem ezerszer jobban néz ki, mint az Uma Thurman-é. Nem? Meg én is modellkedtem sokáig. Tokióban jártam, meg a divat szakmában dolgoztam és szerintem egy kicsit lazább vagyok, mint az Uma Thurman, meg hát, hogy ha ilyen sikerem lenne, mint az Umának akkor nem csinálnék ilyen reklámokat a rendezőknek." - osztotta meg véleményét a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az egyik új Tabu Tv riportere jelölt.

Az ominózus videót itt tekinthetik meg.

Forrás: Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását