2024. április 29. - Péter

Michelle Obama és az ostoba republikánusok

Érdekes összecsapást láthattak az amerikei Fox News nézői a minap. Mike Huckabee volt republikánus kormányzó fogadta Michelle Obamát. S bár az interneten olyan üzeneteket is kapott, verje össze a First Lady-t, ezt nem tette meg, sőt.
2010. február 26. péntek 10:20 - HírExtra
Megdöbbentő vallomással állt elő Mike Huckabee, volt republikánus elnökjelölt-jelölt. (A fura kifejezés magyarázata: az USA-ban az elnökségre pályázó politikusoknak először saját pártjukon belül kell nyerniük. Huckabee-nek ez nem sikerült, végül ugyanis John McCain mérkőzhetett Barack Obamával.)

Arkansas egykori kormányzója,  miután csúfosat bukott a 2008-as elnökválasztáson, a televíziózásban keresett menedéket (a konzervatív Fox news-on rendszeresen vezet műsort, készít riportokat).

Legutóbbi vendége azonban Michelle Obama amerikai First Lady volt, s bár az amerikai elnöki pár véleménye hanyatt homlok eltér Huckabee nézeteitől, meglepően udvarias hangnemben folyt a beszélgetés Michelle és az ex-kormányzó között. Huckabee azonban az interjú után bevallotta: hívei arra buzdították, rontson neki az elnökfeleségnek.

"Számtalan levelet, e-mailt és telefonhívást kaptam. Azt tanácsolták, csak akkor hívjam meg a műsoromba, ha üvöltök vele, de az internetes fórumokon arra buzdítottak, hogy verjem meg élő műsorban. Elképesztő, hogy milyen indulatokat szül a politika, gusztustalan ez az egész" - háborgott fel Huckabee, leckét adva politikai korrektségből itthoni kollégáinak és kollegináinak.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását