2020. augusztus 9. - Emőd

Sorsjeggyel kifelé a válságból?

Több kaparós sorsjegy fogy az amerikai Maryland szövetségi államban a gazdasági válság, a bizonytalanság közepette, több az álmodozó - írta a The Washington Times.
2008. december 1. hétfő 21:35 - Hírextra
Miközben a munkahelyek száma hónapról hónapra csökken, és a fogyasztók minden lehetséges módon takarékoskodni igyekeznek, mind többen keresik fel a lottózókat. Az emberek kevesebbet költenek fogyasztási cikkekre, az egyik pillanatról a másikra való meggazdagodás lehetőségét kínáló szerencsejátékok azonban népszerűbbek, mint korábban.

A fővárostól északra fekvő Maryland állam Szerencsejáték Hatóságának közlése szerint kaparós sorsjegyekből idén eddig 45 millió dollárral több fogyott, mint a tavalyi év hasonló időszakában.
Szeptember még szegényes bevételt produkált, ám a hónap közepén kitört pénzügyi válság óta sok árus mesés forgalmat regisztrál.

 Kim Vincent, az Edgewaterben működő South River Liquors nevű árusítóhely vezetője elmondta: gyakran hallja, amint a Fortuna kegyét keresők azt mondogatják, nyerniük kell, hogy ki tudják fizetni a lakbért. Egyre többen álmodoznak - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását