2024. június 16. - Jusztin

Fidesz: az MSZP elkésett

A Fidesz szerint az MSZP-nek nem nyolc év kormányzás utolsó heteiben kellene harcot hirdetnie a bűnözés ellen, amikor "az országban már egyre elterjedtebb a brutális erőszak".
2010. február 18. csütörtök 16:52 - HírExtra
Kontrát Károly fideszes országgyűlési képviselő közleményében Bajnai Gordon miniszterelnök csütörtöki ígéretét kommentálta így, amely szerint a kabinet biztosítja a tavaly megkezdett "közbiztonsági háló" elnevezésű program folytatásához szükséges feltételeket.
Az elmúlt nyolc év szocialista kormányzatai a bűnözők mentegetésével foglalkozott a közrend biztosítása helyett - értékeli az ellenzéki politikus.

Kontrát Károly kiemeli: a Fidesz viszont "nemzeti ügynek tekinti és garantálja az emberek biztonságát, a rend helyreállítását".

Bajnai Gordon kormányfő a rendőrség évértékelő és feladatszabó értekezletén kifejtette: a romagyilkosságok miatt indított "közbiztonsági háló" járulékos sikere, hogy csökkent a közterületeken elkövetett bűncselekmények száma, illetve ezerrel több körözött személyt fogtak el a rendőrök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását