2024. április 29. - Péter

Kiszel Tündét megszivatta a fodrásza

Kiszel Tünde már jó ideje rosszban volt fodrászával, ám most a hajszobrász véget vetett a kapcsolatuknak: szőke helyett feketére festette a haját, amitől a celeb kiakadt. Kapcsolatuk végleg megszakadt.
2010. február 16. kedd 10:25 - Pásztor Balázs
Potyó József, sztárfodrász, Kiszel Tünde fodrásza többször megfenyegette a celebet, hogy ha nem vigyáz az ingyen, reklámból csinált frizurájára, akkor feketére fogja festetni a haját, és megszakad a kapcsolatuk. De Kiszel csak nem vigyázott a több százezres díszhajára, így feketére lett festve a haja. A díva kiakadt és azonnal átrohant egy másik fodrászhoz, de haját már nem tudták megmenteni.

Tünde nem ápolta a több százezer forintos póthajat, amit mi raktunk fel neki ingyen, és egy fodrásznak a legrosszabb reklám egy zsíros hajú, kócos vendég. Többször felszólítottam, hogy vigyázzon a hajára, de ő csak nem figyelt rá – mesélte korábban Potyó József, aki ultimátumot adott. Megmondta Tündének, hogy vagy odafigyel magára, vagy legközelebb feketére festi a haját. Tünde nem vette komolyan a figaró ígéretét, a fodrász szerint pár hete ismét ápolatlan frizurával jelent meg nála, és Potyó be is váltotta a fenyegetőzését. Persze jókora hajcihő kerekedett, volt nagy sikoltozás.

– Valóban új fodrászom van már egy ideje – mondta tünde. - A hajam sokkal hosszabb és sötétszőke, de nem is bánom. Potyóról nem szeretnék semmi rosszat mondani. Pontosabban csak annyit, hogy ő egy beteg ember és jobbulást kívánok neki.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását