2024. május 10. - Ármin, Pálma

Izrael fél, gyanakszik és megelőz

A Sin Bét izraeli belbiztonsági szolgálat és az izraeli haderő két hónapja elfogta a Hamász palesztin iszlamista mozgalom két tagját, akik egy izraeli katona elrablását és megölését tervezték, s robbantásos merényleteket akartak végrehajtani Izraelben - jelentette az izraeli sajtó.
2010. február 12. péntek 11:51 - HírExtra
A The Jerusalem Post és a Háárec című lapok csütörtökön adtak hírt az esetről internetes kiadásukban védelmi és titkosszolgálati forrásokra hivatkozva. A tájékoztatás szerint december 12-én letartóztattak Izraelben egy Hamász-tagot, bizonyos Szalmán Abu Atikot, aki bevallotta, hogy a mozgalom parancsára el kellett volna rabolnia egy izraeli katonát, és megölni a foglyot, hogy azután tárgyalhassanak a holttest átadásáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

H.K.
2010. február 12. 11:58
Megalakulása óta csak zűrzavart kelt a térségben. Lassan az összes ország ellene fog fordulni aztán kapkodhatják majd a lábukat. De meg is érdemlik amilyen erőszakos és nagyképűek... Ahelyett, hogy kussolnának még ők verik a nyálukat az ősi arab világ országaival szemben.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását