2024. május 17. - Paszkál

Gyurcsány embere belezúgott Claudiába

Daróczi Dávid volt kormányszóvivő saját bevallása szerint senkit nem szeretett úgy, mint Claudiát.
2010. február 9. kedd 09:56 - HírExtra
A kívülállók szerint második kamaszkorukat élik a szerelmesek. Liptai Claudia, a kislányát nevelő édesanyja és a harminchét éves ex-politikus, Daróczi Dávid, aki ma már üzletemberré konszolidálódott, úgy viselkednek mint a vágytól égő szerelmes tinik.

Viharos érzelmeiket alig tudták szavakba önteni a Napló kamerája előtt. Erről tanúskodik az a Bors birtokába jutott részlet, amely nem került képernyőre.

„Percről percre többet érzek” – mondta a kamerába a Mr. és Mrs. című sztárpárshow műsorvezetője. „Nem szeretném lebecsülni az előző kapcsolataimat, amelyek közül egyetlenegy volt igazi, a férjemmel, de ez egészen más jellegű szerelem. Szerintem sokkal összetettebb, sokkal valósabb. Tudom, mi az, amire szükségem van” – vallotta Claudia az adásba nem került interjúrészletben.

Párja ugyanilyen, szinte euforikus érzelmekről beszélt.

„Különleges helyzet, én még nem találkoztam ilyennel...” – mondta az első közös interjún Daróczi, aki a Bors kérésére már hajlandó volt sokkal konkrétabban fogalmazni: élete nagy szerelmének tartja Claudiát.

„Másképp szeret az ember tinédzserként, mint felnőtt fejjel. A szavaim azt jelentik, hogy még sosem szerettem így senkit” – mondta el a harminchét éves Daróczy.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását