2024. május 16. - Mózes, Botond

Robbantással fenyegetőzött, végül elfogták

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki tavaly karácsony előtt azzal fenyegetőzött, hogy bombát robbant egy bevásárlóközpontban Pécsett.
2010. február 8. hétfő 15:12 - HírExtra
Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az 58 éves pécsi rokkantnyugdíjas beismerte tettét. Azt mondta, bosszúból tette, mert elvonták tőle a nyugdíját. A rendőr százados nem kívánta elárulni, hogy akadtak a fenyegető nyomára.

A szóvivő utalt arra: a gyanúsított tavaly karácsony előtt azzal fenyegetőzött, hogy bombát robbant az épületben. A komplexumot a rendőrök kiürítették és tüzetesen átvizsgálták, robbanóanyagot azonban nem találtak.

A férfi hét rendbeli közveszéllyel fenyegetés miatt korábban egy évet és tíz hónapot töltött börtönben, s bár most szabadlábon védekezhet, ha a bíróság később bűnösnek mondja ki, visszakerülhet a büntetés-végrehajtási intézetbe. Emellett valószínűleg ki kell fizetnie a bevásárlóközpont üzleteinek és a rendőrségnek okozott milliós nagyságrendű kárt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását