2024. június 15. - Jolán, Vid

Hamis fideszes szórólap?

A Népszava ismertetése szerint hamis Fidesz-szórólap került a választópolgárokhoz, amelyen Rónaszékiné Keresztes Mónika, a fővárosi 9. választókerület elnöke azt hirdeti: az "országnak szüksége van az ingatlanadóra".
2010. február 5. péntek 07:03 - HírExtra
A napilap pénteki számában megjelent cikk szerint az is olvasható a kiadványon, hogy 2009 márciusában a "jövőkép" nevet viselő tanulmányban Orbán Viktor is egyetértett az ingatlanadó bevezetésével.

A Népszava úgy tudja, a "hamisítvány" miatt az Országos Választási Bizottsághoz (OVB) fordult a párt. Szigeti Péter, a testület elnöke a lappal közölte, hogy az ügyről egyelőre nem értesült. Ha valóban feljelentést tett a Fidesz, akkor azt az OVB-nek a kampányidőszak miatt három napon belül el kell bírálnia. Közölte, megpróbálják ugyan kideríteni, ki készítette a hamis szórólapot, de az impresszum hiányában ez gyakorlatilag lehetetlen.

A kifogást emelőnek kell bizonyítékokkal "felszerelkezni", ha ezt nem teszi meg, sokat nem tehet az OVB. A Népszava kereste a Fideszt is, de a napilap lapzártájáig nem válaszoltak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását