2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Pénteken vádat emelhetnek Jacko orvosa ellen

Vádat emelhetnek pénteken Michael Jackson orvosa ellen a sztár halálával kapcsolatban - közölte egy magát megnevezni nem kívánó hivatalos amerikai forrás.
2010. február 4. csütörtök 14:20 - HírExtra
Az még nem világos, hogy emberöléssel vádolják-e meg Conrad Murrayt, aki a popsztár személyes orvosa volt, és akkor is az énekes Los Angeles-i házában tartózkodott, amikor Jackson - vélhetően gyógyszer-túladagolás következtében - elhunyt.

Az ügyészség az emberölés vádjával kapcsolatban nem nyilatkozott, ám két bírósági forrás is azt állította, hogy Murray ellen gondatlanságból okozott emberölés lehet a vád.
Az orvosnak egy büntetőjogi bíróság előtt kell megjelennie pénteken.

Michael Jackson június 25-én hunyt el londoni koncertsorozatára készülve. Az orvosszakértői jelentések szerint szervezetében kisebb műtétekhez használt erős altatót találtak, amelyet csak orvos adagolhatott neki. Emellett más nyugtatókat, fájdalomcsillapítókat is szedett.

A rendőrség még nem zárta le a nyomozást. Murray kihallgatása során elismerte, hogy Jacksonnak krónikus álmatlanság ellen röviddel halála előtt is adott a műtéti altatóból.

(Képünk csak illusztráció)

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását