2024. április 29. - Péter

Robert De Niro beleszeret Monica Bellucciba?

Toszkánában forgat Robert De Niro, aki A szerelem kézikönyve című olasz film harmadik részében szeret bele Monica Bellucciba.
2010. október 22. péntek 14:16 - HírExtra
A romantikus vígjátékban a 67 esztendős hollywoodi sztár elvált amerikai professzort játszik, aki szívátültetése után telepedik le a csodálatos olasz vidéken. Megismerkedik egy házmesterrel - akit a Polipból, Cattani felügyelő szerepéből ismerős színész-rendező Michele Placido alakít -, és beleszeret a lányába.

A film Giovanni Veronesi rendezésében készül, akárcsak a népszerű produkció korábbi két része. Bellucci a vígjáték második epizódjában is szerepelt.

De Niro, aki először játszik Belluccival, utoljára 1976-ban, Bernardo Bertolucci XX. század című filmjét forgatott Olaszországban. "Csodálatos itt forgatni, még ha fárasztó is olaszul játszani" - mondta az Oscar-díjas színész. Mint elárulta: szereti a vígjátékokat, és különösen nagyra tartja az olasz komédiákat, amelyek szerinte komoly szerepet töltöttek be a filmművészet történetében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását