2024. május 16. - Mózes, Botond

Tolnában első fordulós győzelmekre számít a Fidesz

Tolna megyében mind az öt választókerületben már az országgyűlési választás első fordulójában győzhetnek a Fidesz jelöltjei - fejtette ki szerdán a párt bonyhádi jelöltje, Potápi Árpád János, akit Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke mutatott be sajtótájékoztatón.
2010. február 3. szerda 20:33 - HírExtra
Potápi Árpád János a bonyhádi sajtótájékoztatón reálisnak nevezte az első fordulós győzelmet.

A Fidesz-KDNP bonyhádi jelöltje emlékeztetett: a 2009-es európai parlamenti választáson a párt Tolna megyében a voksok 64 százalékát kapta, amely meghaladta az országos átlagot, októberben pedig Dombóváron a Fidesz polgármester-jelöltje 62 százalékos támogatottsággal nyert.

Pokorni Zoltán kijelentette: valóban van arra esély, hogy áprilisban minden választókerületben nyerjenek a Fidesz egyéni jelöltjei. "Erre nem volt példa a választások történetében, de arra sem, amit az elmúlt 7-8 évben átélt az ország" - jegyezte meg.

Potápi Árpád János 1998 óta Bonyhád országgyűlési képviselője, 2002 óta a város polgármestere. A Fidesz jelöltje Pakson Tóth Ferenc, a körzet jelenlegi képviselője, Tamásiban Hirt Ferenc országgyűlési képviselő, Dombóváron Patay Vilmos polgármester, Szekszárdon pedig Horváth István polgármester, országgyűlési képviselő indul a párt jelöltjeként a 2010-es parlamenti választáson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását