2024. május 16. - Mózes, Botond

Navracsics: Magyarország a becsületesek országa lesz

Magyarország újra a becsületes emberek országa lesz - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerdán Sümegen, lakossági fórumon.
2010. február 3. szerda 23:10 - HírExtra
"Ehhez nagyon kemény munka szükséges, nem fognak ránk könnyű örömök várni" - fogalmazott az ellenzéki politikus. Ha a Fidesz alakíthat kormányt, mindent megtesznek annak érdekében, hogy megérje becsületesen élni Magyarországon - mondta. Nyolc év szocialista-szabaddemokrata kormányzás után ugyanis az emberek tapasztalata az, hogy csak a vesztesek élnek becsületesen - tette hozzá magyarázatul.

"Aki boldogulni akar, annak jogszabályokat kell megsértenie, át kell vágnia az üzlettársát, be kell csapnia a barátját, a másik kárára kell boldogulnia" - vélekedett a Fidesz vezető politikusa. "Mi pedig be fogjuk bizonyítani, hogy Magyarország egy olyan ország, ahol megéri becsületesen élni, dolgozni, megéri családot alapítani, és bízni a jövőben" - hangoztatta.

A frakcióvezető közlése szerint 2002-ben Magyarország a régió legerősebb, leggazdagabb országa volt, s a legközelebb állt az uniós csatlakozáshoz, illetve az euró bevezetéséhez. Ezzel szemben most a régió leggyengébb országa vagyunk, "a magyarok szégyenkeznek a saját teljesítményük miatt", az euró bevezetésére pedig a mostani becslések szerint 2015-2016 előtt nincs is esélyünk - mondta a politikus.

Navracsics Tibor szerint mindezért azok a szocialista és szabaddemokrata politikusok a felelősök, akik "az országot magángazdaságként, magánvagyonukként kezelték".
A politikus helytállónak nevezte Harrach Péter azon megállapítását, hogy "az MSZP lassan megalakíthatja a börtöntagozatát is". Navracsics Tibor szavai szerint "mindenkinek, aki bűncselekményt követ el - állásra, funkcióra, kapcsolatra való tekintet nélkül -, annak büntetőeljárással és büntetéssel kell szembe néznie".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2010. február 4. 06:17
Navracsics csak BECSÜLETESNEK LÁTSZOTT MINDADDIG,AMÍG A SORS ÉS ORBÁN VEZÉR NEM EMELTE BE MOSTANI POZÍCIÓJÁBA! Ma már tudjuk,ő sem különb a többi fideszesnél:jellemgyilkos,öntelt,hazug figura...!
keresztt
2010. február 4. 00:39
Tisztelt Navracsics Úr!

A FIDESZ politikusai között Ön az egyetlen, akiel kapcsolatban eddig mindig a tisztelet szintjén mondtam véleményt. Kérem, ne cáfoljon meg.
Eg kicsit sértőnek találom ugyais a fenti mondatát:"Magyarország újra a becsületes emberek országa lesz"
Úgy válem, magyarország a becsületes emberek orzága. Akikre Ön akar rávilágítani, azok a kevesek nem bitorolják ezt a nemzetet. Kérném Önt, hagyják abba az általánosításokat, és inkább a lényeggel foglalkozzanak: Az ország jövőével, gyűlöletkeltés és uszítás nélküli kampánnyal. Amit eddig csináltak (az elmúlt hónapban) nem méltó egy olyan párthoz, ahol az Ön tudására és empátiájára van szükség. És nem méltó Önhöz sem.

Őszinte tisztelettel:

Tike (egy liberális gondolkodó)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását