2024. április 28. - Valéria

Senki ne induljon Dobogókőre!

Senki ne induljon autóval Dobogókőre, mert a síparadicsomhoz közeli emelkedőkön elakadt járművek miatt igen veszélyes arrafelé a közlekedés - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.
2010. január 30. szombat 18:28 - HírExtra
Beluzsárné Belicza Andrea cáfolta a Dobogókő felé vezető utak lezárásáról elterjedt híreket, ugyanakkor elmondta, hogy a síelni, szánkózni vágyók semmiképp se induljanak el, mert számos elakadt autó teszi lehetetlenné a közlekedést Dobogókő térségében.

A közép-magyarországi régióban a folyamatos havazás miatt a hókotrók is nehezen boldogulnak, így időjárásfüggő, hogy mikorra sikerül megtisztítani Dobogókő térségében az utakat - közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

Lőrincz László, a dobogókői sícentrum vezetője azt mondta az MTI-nek, hogy nincs tudomása komolyabb forgalmi akadályról. Hozzátette: bár jelenleg körülbelül 30 centiméter vastag a hótakaró, ennek ellenére a pálya síelésre még nem alkalmas. Dolgozóik az utakról és a parkolóból hordják a havat a pályára, amely tömörítés után valószínűleg vasárnaptól válik síelhetővé.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását