2022. szeptember 28. - Vencel

Civil csípte nyakon a rablót

Elfogta egy fiatalember az egyik székesfehérvári lottózó kirablóját; a 48 éves, büntetett előéletű rablót őrizetbe vették - közölte a rendőrség az MTI-vel szombaton.
2010. január 23. szombat 14:47 - HírExtra
A símaszkos támadó pénteken este, nem sokkal zárás előtt tért be a Móricz Zsigmond utcai lottózóba. Késsel megfenyegette a 78 éves tulajdonost, s a bevételt követelte. Ő azonban nem adta, ezért dulakodni kezdtek, amelynek során a rabló meg is sebesítette az idős asszonyt - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A könnyű sérülést szenvedett megtámadott segélykiáltásaira felfigyeltek a lottózó fölötti lakásban tartózkodó rokonai, s egyikük - az idős hölgy unokájának az udvarlója - a bevétellel elmenekülő rabló után vetette magát. Sikerült is elfognia a székesfehérvári városi rendőrkapitányság épületétől nem messze, innen pedig besétált vele a rendőrségre - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását