2024. május 2. - Zsigmond

Elgázolták az angliai buszozó macskát

Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett Casper, a 12 éves kandúr, amely négy éve minden nap útra kelt, hogy ugyanazzal a busszal körbejárja a délnyugat-angliai Plymouthot.
2010. január 19. kedd 23:00 - HírExtra
Casper már olyan régi utasa volt ugyanazon buszjáratnak, hogy minden buszvezető odafigyelt, hogy a macska megfelelő helyen szálljon le, miután bejárta a régi hajógyár, a kikötő, a városközpont, bizonyos külvárosi részek és a piroslámpás negyed útvonalát.
A tragikus halálhírről szóló értesítést Susan Finden, a macska 55 éves gazdája helyezte ki néhai kedvence megszokott buszmegállójába.

A hír hallatán a macskát ingyen fuvarozó helyi busztáraság is megrendült, és jelezte, hogy az egyik járaton továbbra is használni fogja a kandúr fényképét.

A jobblétre szenderült háziállat egyébként Casper, a barátságos szellem című film főszereplőjéről kapta a nevét, mert úgy tudott eltűnni, mint egy szellem.

"Mindig a 10 óra 55 perces buszra szállt fel, és a hátsó ülésre telepedett" - mesélte Finden. Casper a buszokon pihenve többtízezer kilométert utazhatott, de ahogy öregedett, a buszvezetőknek gyakran úgy kell lenoszogatni őt a járműről a megfelelő megállónál.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását