2024. május 18. - Erik, Alexandra

4-es főút: két halott, három sérült

Feloldották a teljes útzárat a 4-es főúton Ceglédnél, ahol kedd délután egy balesetben két gyermek életét vesztette, egy pedig életveszélyesen megsérült; a karambolban két felnőtt is megsebesült - közölte az MTI-vel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, pontosítva a korábbi tájékoztatást.
2010. január 20. szerda 06:00 - HírExtra
Kovács Viktória elmondta, a város közelében két autó ütközött össze. Az elődleges információk szerint az egyik autó vezetője nem adta meg az elsőbbséget a másik gépkocsinak, ez okozta a tragédiát. A balesetet feltehetőleg az autót vezető 40 éves újszilvási férfi, a gyerekek apja okozta.

A férfi három gyermekével Abony felől Újszilvás felé tartott, amikor a 4-es főút 83-as kilométerénél egy kereszteződésben összeütközött egy másik autóval.
A balesetben az apa mögött ülő, biztonsági övvel bekötött három gyermek közül egy 11 és egy 12 éves meghalt, míg a szintén 11 éves testvérük életveszélyes sérüléseket szenvedett. Őt, és súlyosan sérült édesapját a szolnoki kórházba szállították.

A rendőrség pontosította korábbi közlését, eszerint a vélhetőleg szabályosan haladó másik autóban nem három, hanem csak egy férfi utazott, őt könnyebb sérülésekkel vitték el a mentők a helyszínről.

A baleset körülményeinek tisztázására szakértők bevonásával indított vizsgálatot a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
Kovács Viktória közölte azt is, hogy az alkoholszonda mindkét sofőr esetében negatív volt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását