2024. május 20. - Bernát, Felícia

Idén is kiírják a telephely-fejlesztési pályázatot

A Regionális Operatív Programokban (ROP) 2010-ben is kiírják a telephelyfejlesztés támogatását, tavaly a kis- és középvállalkozások számára a telephely-fejlesztési pályázatot 17 milliárd forint kerettel hirdették meg - mondta Mosonyi Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) főigazgatója, a ROP irányító hatóságának vezetője az MTI-nek.
2010. január 3. vasárnap 11:55 - HírExtra
Emlékeztetett arra, hogy a 2009. áprilisában a regionális gazdaságfejlesztés keretében meghirdetett pályázat során 40 milliárd forint támogatást igényeltek a pályázók.

A múlt évi telephely-fejlesztési pályázaton támogatott projektgazdák 2.000 új munkahely létrehozását és további 15.000 megtartását vállalták három évig. Mosonyi Balázs elmondta: a 2010 elején megjelenő újabb telephely-fejlesztési pályázatra 10 milliárd forintot különítettek el.

A 2010. évi várható regionális pályázati kiírásokról a főigazgató elmondta, hogy a rehabilitációval foglalkozó intézményeknek is januárban jelentetnek meg pályázatot. Újdonság lesz a turisztikai pályázatok között a vállalkozásoknak szóló kisösszegű támogatás, emellett a település rehabilitáció keretében a lelakott városrészek megújítására is lehet támogatást igényelni. Folytatódik az önkormányzatok számára a belterületi utakra, kerékpárutakra szóló pályázat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását