2024. május 17. - Paszkál

Az esti havazás most nem okozott gondot

Mintegy négy centiméternyi friss hó hullott szerdára virradó éjjel Budapest peremkerületeiben, illetve a magasabban fekvő területeken; a fő közlekedési utak nedvesek, egyes mellékutak azonban még havasak is lehetnek - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) az MTI-vel.
2009. december 30. szerda 11:16 - HírExtra
A fővárosban kedden este 10 óra körül kezdődött a havazás, amely hajnali fél kettőkor esőre váltott át, majd megszűnt. A közterület-fenntartó 65 géppel végezte a főútvonalakon, illetve az egészségügyi intézményekhez, kórházakhoz, logisztikai bázisokhoz vezető fontosabb mellékutakon a hóeltakarítást és síkosság-mentesítést.

Ennek eredményeként a közösségi közlekedés fennakadás nélkül elindult, de a külső városrészekben, illetve Budán a mellékutcákban lehetnek havas utak - olvasható az FKF közleményében. Hozzátették: ezek megtisztítását nap közben folyamatosan végzik majd, de ha újra elkezd havazni, akkor a gépek visszatérnek a főútvonalakra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását