2024. június 11. - Barnabás

Tarlós: az MSZP zsarolja Demszkyt

Tarlós István szerint a főváros szocialista frakciója zsarolja Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármestert és a közgyűlést azzal, hogy különböző ajánlatokat követel, és ezektől teszi függővé a megjelenését; a Fidesz nem vesz részt a csütörtök délutáni ülésen.
2009. december 17. csütörtök 16:20 - HírExtra
A Fidesz-KDNP-frakciószövetség vezetője az MTI kérdésére azt közölte: nem vesznek részt a délutáni közgyűlési ülésen az MSZP kiszámíthatatlansága miatt. Utalt arra, hogy még délután egy órakor is úgy volt, hogy a szocialisták nem vesznek részt az ülésen, majd fél óra múlva mégis arról érkeztek hírek, hogy megjelennek.

Időközben Demszky Gábor főpolgármester délután 3 órára halasztotta a közgyűlés újbóli megnyitását.

Tarlós a helyzettel kapcsolatban úgy fogalmazott, "lenne egy ajánlata" a szocialistáknak, de az nagyon "külvárosi" lenne, így inkább nem teszi meg.

Közölte, ha a főpolgármester a jövő hét első felére összehívja a közgyűlés rendkívüli ülését, akkor azon megjelennek, ám a most délutánin már nem.

Mint mondta, a szocialisták szerda este óta bizonytalanságban tartják a közgyűlést. Közölte, nem várhatnak két napon át arra, hogy az MSZP mikor "kegyeskedik" végre úgy dönteni, hogy megjelennek, ezért elengedte képviselőtársait.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását