2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Az MDF szerint jó változást biztosan nem hozna egy Fidesz-kormány

Az MDF szerint jó változást biztosan nem hozna egy Fidesz-kormány - írja hétfői közleményében Kerék-Bárczy Szabolcs, a párt szóvivője.
2009. december 14. hétfő 20:38 - HírExtra
Az ellenzéki képviselő Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének szavaira reagált, aki szerint a Fidesz-KDNP az "egyetlen csapat Magyarországon", amely változást akar. A Fidesz elnöke az ellenzéki párt országos választmányának hétfői ülésén úgy fogalmazott: "százegynéhány nappal a jövő évi választások előtt állnak a zászlók", amelyekre mindenki felírta a maga elképzeléseit.

Mint mondta, az MSZP zászlaján az áll, hogy "Gyurcsány-korszak 2"; az SZDSZ-én "viszontlátásra"; az MDF-én "Bokros-csomag"; "a magyar jobboldalt gyengítő" Jobbikén pedig az, hogy "erőszak". Ezeknek a zászlóknak a közös jellemzője az, hogy konzerválni akarják a múltat, a Gyurcsány-korszak meghosszabbításában érdekeltek - közölte Orbán Viktor.

Kerék-Bárczy Szabolcs úgy fogalmaz: az MDF előrelépésnek tartja, hogy Orbán Viktor már nem csak egy zászlót lát. "Sajnálattal látjuk azonban, hogy a Fidesz elnöke még mindig nem tanult azokból a hibákból, amelyekkel az elmúlt években ő is hozzájárult Magyarország tönkretételéhez" - teszik hozzá.

Ilyen hibaként említik, hogy a Fidesz elnöke még mindig nem kért bocsánatot a 2002-es 100 napos program megszavazásáért, továbbra is "becsapja" az embereket, amikor tagadja a gazdasági válság tényét.

Véleménye szerint felmerül a kérdés, hogy ilyen körülmények között milyen változást hozna egy Fidesz-kormány. "A válasz egyszerű: jót biztos nem" - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását