2021. június 22. - Paulina

Robbie Williams a romantikus

Robbie Williams egy ausztrál rádió pénteki élő adásában kérte meg színésznő barátnője, Ayda Field kezét, igencsak meglepve ezzel a hallgatókat. Később kiderült, az énekes nem gondolta komolyan a spontán eljegyzést.
2009. december 4. péntek 07:56 - HírExtra
A híresség épp a 2DayFM adó Kyle and Jackie O című műsorában népszerűsítette új albumát, a Reality Killed the Video Star című lemezt. A rádióba barátnője is elkísérte.
A show alatt Jackie Henderson, a műsorvezetők egyike azzal fordult a zenészhez, hogy Sydneyben bizony már sok híresség jelentette be eljegyzését. Williams erre Fieldhez fordult és azt kérdezte: "Van, akihez hozzámennél"?

"Ez annyira béna" - válaszolta a színésznő. Williams erre komolyabb hangnemre váltott, és újra megkérdezte, hogy Field hozzámenne-e. A zenész 30 éves barátnője kis gondolkodási szünet után, de igent mondott.

Az adás után pár órával azonban kiderült: Robbie Williams nem gondolta komolyan a lánykérést. "Nincsenek eljegyezve" - mondta határozottan a zenész szóvivője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását