2024. április 25. - Márk

Celebdömping a Szex és New Yorkban

Úgy tűnik igencsak kitesznek magukért a producerek a Szex és New York sorozat második egész estés filmváltozatában, hiszen immár a harmadik sztárt szerződtetik a négy főszereplő hölgy, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon.
2009. november 7. szombat 08:11 - Ruttka Ildi
A négy eredeti hősnő mellett Penélope Cruz is feltűnik a mozifilm folytatásában - Jason Lewiszal együtt, aki Samantha fiatalabb exének szerepében tér vissza. Cruz nem saját magát játssza a filmben –ezekről szóltak ugyanis az előzetes pletykák. Az epizódszerepben az Oscar-díjas sztár állítólag bankárnőt alakít, aki miatt főhet a feje Carrie-nek (Sarah Jessica Parker). Ugyanis Penélopét a hét elején szexi fekete ruhában látták a forgatáson a New York City's Empire Hotelnél, és az egyik jelenetben túl közel került a Chris Noth alakította Mr. Bighez, aki – mint az előző rész végén kiderült – immár Carrie hites ura.



Liza mindenkit elbűvölt

Időközben Liza Minnelli három napig forgatott Manhattanben. Az énekesnőnek szerepe szerint Beyonce Knowles, Single Ladies (Szingli csajok) című dalát kell elénekelnie Carrie meleg haverjának, Stanford Blatch-nek és vőlegényének, Anthony Marentinonak az esküvőjén. - A jelenet rendkívűl szórakoztató - mesélte egy stábtag a Life & Style Weekly magazinnak. Befejezésként pedig a stábnak elénekelte az Every time I say goodbye-t.

- Teljes csend telepedett a társaságra. Hallhattad volna, ha egy tű leesik. Mindenki libabőrös lett és könnyezett. Valóban nagyszerű búcsúajándékot adott nekünk –mondta el egy jelenlevő.

Miley is beugrott


Ám nemcsak Penelope és Liza, de a Disney-birodalom koronázatlan királynője, Miley Cyrus óriási Szex és New York-rajongó, és most különleges szerepet kapott a sorozat második évadjában. A 16 éves énekesnő egy jelenetet kapott, és a forgatókönyv szerint ugyanolyan ruhát visel majd a vörös szőnyegen, amit Kim Cattrall karaktere azért vett, hogy dögösnek és fiatalosnak tűnjön. Eredetileg Cyrus nem vett volna részt a filmben, mivel a turnéja miatt túl elfoglalt volt, de úgy tűnik, végül mégis időt szakított a forgatásra. – Nagy megtiszteltetés ez nekem, mert imádtam a sorozatot, otthon minden évadja megvan DVD-n – árulta el a sztár, aki arról azonban hallgatott, hogy pontosan mit is kellett alakítania.



Ha sikerül


A sztárparádé ellenére a stáb azonban aggódik, hogy egyáltalán sikerül-e befejezni a forgatást, ugyanis egyre mérgesedő konfliktus van Sarah Jessica Parker és a Samathát alakító Kim Cattrall között, olyannyira, hogy a két színésznő már nem is szól egymáshoz a forgatási szünetekben. – Kész szenvedés a munka, késsel lehetne vágni a feszültséget a levegőben! Kim és Sarah egyáltalán nem beszél egymással, vagy ha mégis, akkor csípős megjegyzéseket tesznek egymásra – mesélte a stáb egyik tagja, aki szerint a növekvő feszültség miatt a másik két színésznő, Cynthia Nixon és Kristin Davis már utálnak bejárni munkába és gyakran beszólnak furkálódó kolléganőiknek. A két színésznő a pletykák szerint már a hat évadot megélt sorozat idején is nehezen jött ki egymással. Emellett Sarah, aki a sorozatban Carrie Bradshaw-t játssza, állítólag egyre nehezebben tudja összeegyeztetni a filmezést anyai teendőivel, hiszen most már nem csak hatéves fiáról, hanem júniusban született ikerlányairól is gondoskodnia kell.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását