2024. április 19. - Emma

Nyílt napon mutatják be a TáncÉletmódProgramot

Ingyenes próbaórák, bemutató foglalkozások és kötetlen beszélgetések is várják az érdeklődőket a TáncÉletmódProgram nyílt napján vasárnap a III. kerületi Goli Tánchelyen Budapesten.
2009. november 6. péntek 19:10 - HírExtra
A programot azoknak ajánlják, akik úgy érzik, hogy ezáltal hétköznapjaik könnyebben, fájdalommentesebben, kevésbé frusztráltan telhetnének, szívesen veszik kezükbe saját sorsukat, boldogságukat, és nem súlyos szervi eredetű betegség megoldását várják a programtól - tájékoztatta Angelus Iván táncpedagógus, a Budapest Kortárstánc Főiskola rektora az MTI-t.

Szavai szerint a program mentorainak fontos elve, hogy a változásokat nem kampányszerűen, hanem a fenntartható életforma kialakításával képzelik el. Ha például fogyni akar náluk valaki, akkor a megfelelő torna mellé masszázst, infraszaunázást és testtudati tréninget is ajánlanak. Személyre szabott étkezési, öltözködési tanácsokat adnak úgy, hogy egy hosszabb periódus elején és végén számos adatot rögzítenek, hogy mérni is lehessen az együttműködés eredményességét.

A TáncÉletmódProgram előnye, hogy az érdeklődő időigényes, felesleges és költséges zsákutcákat kerülhet el, ha a mentorok segítségével azokat a foglalkozásokat választja, amelyekre valóban szüksége van, s ezáltal hamarabb ér el eredményt. A tánciskola tanárainak munkássága - kivéve a legújabb, street-funk, hip-hop divatirányzatokat tanító fiatal táncosokat - évtizedes múltra tekint vissza, így ezek a szakemberek tisztában vannak azzal, hogy az elszigetelten alkalmazott módszerek csak megfelelő kontextusban fejtik ki pozitív hatásukat.

A nyílt napon jelen lesznek a TáncÉletmódProgram vezető mentorai: Angelus Iván táncpedagógus, a Budapest Kortárstánc Főiskola rektora, Benyák András műugró edző, Kepes Juli Alexander technika tanár, Mérei Zsuzsa pszichológus, Murányi Zsófi táncpedagógus, koreográfus, Toman József sebész, sportorvos és Papp Timi táncprogram szerkesztő.

Az érdeklődők 10 órától részt vehetnek életvezetési tanácsadáson, személyiségfejlesztő mozgás improvizációs órán, alakformáló tornán és belekóstolhatnak az argentin tangó hangulatába. Állapotfelmérés, beszélgetés az életmód-tanácsadásról, személyre szabott öltözködési és stílus tanácsadás is színesíti a programokat. Az alakformáló és táncórákhoz kényelmes öltözék, a Street Funk és New Style órákhoz tiszta sportcipő, az infraszaunához törülköző ajánlott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását