2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Egyeztetés a költségvetésről

Az MSZP hétfői frakcióülésén részt vesz Bajnai Gordon miniszterelnök és meghívást kapott minden kormánytag. Az ülésen a 2010-es költségvetéshez benyújtott módosító indítványokról tárgyalnak a képviselők - közölte Mesterházy Attila frakcióvezető az MTI-vel pénteken.
2009. október 30. péntek 20:02 - HírExtra
Mesterházy Attila kiemelte: a frakcióülésen az esetlegesen felmerülő vitás kérdéseket még a költségvetési módosító indítványokról szóló keddi szavazás előtt tisztázni lehet, ezért vesz részt a kormányfő a megbeszélésen, és ezért kaptak meghívást a kormánytagok.

Ahogy eddig is minden frakcióülésen, így a hétfőin is bárki kérhet mentességet a szavazások alól - rögzítette.

Arra a kérdésre, hogy vajon Karsai József megszavazza-e a kormánypárti költségvetési módosító indítványokat, a frakcióvezető kiemelte: hétfőn beszélt a képviselővel az általa felvetett szakmapolitikai kérdésekről, amelyek egy része teljesült, további javaslatait pedig hétfőn mutatja be.

Azt vállaltam, hogy minden képviselőtől érkező javaslatot megfontolunk, így az övéit is. Karsai József nekem nem jelezte, hogy felmentést kérne a költségvetési módosító indítványok szavazása alól, de erre neki is és másoknak is lesz még lehetősége hétfőn - szögezte le Mesterházy Attila.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását