2024. május 2. - Zsigmond

November 4-én lehet az FTC-Győr mérkőzés

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága pénteken úgy döntött, hogy november 4-én kerüljön sor az FTC-Győri ETO bajnoki mérkőzésre, ehhez azonban még az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) hozzájárulása is szükséges - tájékoztatta az MLSZ az MTI-t.
2009. október 16. péntek 15:12 - HírExtra
A találkozót eredetileg pénteken 18 órától játszották volna, de az MLSZ elnöksége szerdán jóváhagyta a győriek halasztási kérelmét. A vendégek azért szerettek volna későbbi időpontban megküzdeni a Ferencvárossal, mert három játékosuk (Dudás Ádám, Kiss Máté és Zámbó Bence) az egyiptomi U20-as világbajnokságon szerepel, több légiósuk (Arsene Copa, Tarmo Kink és Linas Pilibaitis) pedig válogatottbeli kötelezettsége miatt nem tudott a csapattal edzeni.

A versenybizottság a döntésnél figyelembe vette a Duna Televízió igényeit is, miután a találkozót a csatorna közvetítette volna, s ezen jogára a módosított időpontban is igényt tart. A november 4-i időpont ugyanakkor még azért kérdéses, mert a Duna TV-nek így változtatnia kell eredeti műsortervén, ehhez pedig az ORTT engedélye szükséges.

A testület legkorábban jövő hétfőn határozhat a kérdésben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását