2024. május 3. - Tímea, Irma

Sör, csajok és persze a legnagyobb sztárok - képekkel!

Ha Németország, akkor sör, ha sör, akkor Oktoberfest, ha Oktoberfest, akkor… Bundesliga? Sztárfutballisták a sörfeszten – a HírExtra képekben hozza el az Oktoberfest hangulatát!
2009. október 1. csütörtök 12:39 - HírExtra
Megszokhattuk már, hogy a müncheni Oktoberfesten minden évben annyi a híresség, hogy számolni is lehetetlen. Ráadásul valamiért a német futball jeles képviselői kedvelik a legjobban a rendezvényt – különös tekintettel a Bayern München jelenlegi és egykori sztárjaira.

Lássuk hát a derék Bundesliga-sztárok főszereplésével készült első képeket a szombaton nyitott sörfesztről!

Itt van például Jens Lehmann, a Stuttgart hálóőre, aki egész pofás kis baráti társaságot szedett össze a mókához. A képen jobbra látható a göndör kapus, mögötte pedig felesége, Conny. Ja, hogy ne legyen annyira egyszerű: ott van még a fotón egy bizonyos Martin Krug filmproducer és Oliver Kahn exbarátnője, Verena Kerth is…



Az első Bayern-profi, aki idén tiszteletét tette a Festen: Miroslav Klose. A hórihorgas német válogatott csatár kedvesének, a valóban bájos Sylwiának mutatta meg, hogyan is mulat igazán egy bajor bőrgatyás (bár a képen inkább úgy látszik, hogy párjával ellentétben Klose nem igazán érezte jól magát…).

Hanem az öreg majd megmutatja… A szintén a Bayernben igazán híressé vált legenda, Stefan Effenberg és neje, Claudia annyira belemelegedtek a buliba, hogy nem is úszták meg szárazon.



És igen, ez már a mi derék Lotharunk, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a százötvenszeres válogatott Lothar Matthäus! Na igen, aki egyszerre két dögös, bár nem éppen bajor leányzó (a bal oldali szépség Liliana, Matthäus felesége) figyelmét is képes lekötni…



Folytatás hamarosan, még több sztárral, sörrel és persze szépséggel…
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását