2024. április 24. - György

Újabb tízmilliós szerződés a BKV-nál

A BKV jelenlegi, 12,5 millió forintos szerződése alapján a Helyi Téma 12 megjelenési lehetőséget biztosított.
2009. szeptember 23. szerda 23:09 - HírExtra
A BKV-nak tudatos és átgondolt médiastratégiája van, ahol elsődleges szempont a költséghatékonyság, és az olvasók elérése. Budapestnek két olyan lapja van, amely a legtöbb lakoshoz ingyen eljut: a Metropol újság és a Helyi Téma - írták közleményükben.

Hozzátették: a társaság mindkét lappal együttműködik a hirdetések megjelentetése, illetve az utastájékoztatás területén. Autentikus médiakutatók szerint is a Helyi Téma az egy budapesti lakos médián keresztül történő elérésének leghatékonyabb eszköze, mely ingyen eljut minden háztartásba.

A BKV jelenlegi, 12,5 millió forintos szerződése alapján a Helyi Téma 12 megjelenési lehetőséget biztosított - közölték.

Szerdán a szocialista Szalkai István közleményében arra szólította fel a Fideszt, hogy hívja vissza Vitézy Dávidot, a BKV felügyelőbizottságából (fb), mert miközben a közlekedési vállalat átlátható gazdálkodását követeli, a cég egy családtagjának adott hirdetési megrendelést. A szocialista politikus sajtóhírekre hivatkozva a Helyi Téma című lapban megjelent négyoldalas BKV-hirdetést tette szóvá, amely - mint írta - listaáron 25 millió forintba is kerülhetett.

Vitézy Dávid erre úgy reagált, hogy Hagyó Miklós és körei - akik szerinte e mögött a támadás mögött állnak - voltak azok, akik "szétlopták a BKV-t". Minden támadást az ő menekülésüknek és az ő próbálkozásuknak tud be - tette hozzá.

Közölte: ő a felügyelőbizottságban továbbra is azt fogja képviselni, hogy minden ügyet ki kell vizsgálni. Mint mondta, nem tud arról, hogy lenne egy 25 milliós Helyi Téma-szerződés, hiszen ő soha nem ilyet nem látott. "Ha pedig valótlan számokat mond az MSZP, az nyilvánvaló hazugság" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását