2024. március 29. - Auguszta

Bódy Sylvit lopós kurvának nevezték

Bódi Sylvi már kiskorában is túl szép volt, ráadásul a modellkedést az egyetlen olyan pasi miatt kezdte el, aki kidobta. Sokan lopós kurvának csúfolták, és egyszer megpróbálták megerőszakolni is.
2009. szeptember 21. hétfő 11:45 - HírExtra
A legfűszeresebb napilap hetente célkeresztbe vesz egy itthoni vagy külföldi celebet, és a gyerekkorától kezdve, öt napon keresztül ízekre szedi az életét. E héten Bódi Sylvi, s hétfő lévén a gyerekkora került terítékre, de az továbbra sem derül ki belőle , hogy nevét miért írja y-al, z nélkül. Kiskorában nem volt része luxusban: apja munkásember, anyja háztartásbeli volt.

Igazi rossz gyerek voltam, a fiús játékokat szerettem. Igazság szerint nekem csak fiú barátaim voltak, a lányokkal valahogy nem sikerült mélyebb kapcsolatba kerülni - emlékezett vissza Sylvi. Annak, hogy a lányok nem kedvelték a modellt, egyszerű az oka: túl szép volt. – Irigykedtek rám, és ezt változatos formákban az értésemre is adták. Megvádoltak, hogy loptam tőlük különböző tárgyakat, vagy egyszerűen csak kurvának csúfoltak. Ordítottak a folyosón, hogy lopós kurva vagyok.

Az első szerelme egy szörfös srác volt, akivel csak a csókig jutottak, és pár hónap múlva a srác kidobta őt.

- Tulajdonképpen miatta lettem modell, hiszen meg akartam neki mutatni, hogy mire vagyok képes. Ő persze kinevetett, csak legyintett, amikor csillogó szemmel elmondtam neki, hogy híres modell leszek. Én viszont szerencsére hittem magamban. Tizenegy szépségversenyen indultam, ebből kilencet megnyertem. Rengeteg fotózásra hívtak, zsenge korom ellenére kezdtem szép pénzt keresni, megismerték a nevemet – fejtette ki Sylvi, aki a fotósok szerint már fiatalon is az érett, szexi nő kisugárzásával rendelkezett, a középkorú nőknek szóló Tina magazin címlapján is pózolt tizenévesen. Persze nem csak a kisugárzása volt érett.

– Igazság szerint ekkoriban, olyan tizenöt-tizenhat évesen lettem érett testileg is, egyik napról a másikra nagyra nőtt a mellem. Ezt persze a fiúk is észrevették, rengetegen udvaroltak, sőt egyszer egy csapat értem rajongó fiú kis híján meg is erőszakolt. Az egyik elkezdte letépni a blúzomat, az egyetlen szerencsém az volt, hogy el tudtam futni. Nagyon megijedtem, iszonyatos iramban rohantam, hiszen tudtam, hogyha ezek elkapnak, nem úszom meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. szeptember 29. 19:17
Nem lopós,szopós!
aser
2009. szeptember 22. 23:09
És hát amikor kifulladva megállt,akkor végigment rajta az egész csapat.Ettől még jobban megnőtt a melle,és igy tovább.De legjobban a plasztikai sebész növesztette meg melleit,kinek nagyon hálás olt.....
Falevél
2009. szeptember 22. 11:50
Szerintem anyukád irodában dolgott :) Apukád sem teljesen a munkásemberek kategóriába sorolható :)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását