2024. április 25. - Márk

Álompár álomgyermeke

A januári pletykákkal ellentétben, most már biztosan tudni, hogy jön a trónörökös. Az orosz teniszcsillag Anna Kurnyikova megerősítette, hogy gyermeket vár Enrique Iglesiastól.
2009. szeptember 21. hétfő 16:54 - Zelenij Linda
Az orosz teniszcsillag Anna Kurnyikova és a spanyol énekes – szívtipró Enrique Iglesias első gyermeküket várják. Ez pedig egy igen éles fordulat az ő hullámvölgyekkel teli kapcsolatukban, amely immár hét éve tart.

Enrique Iglesias érdekességek
-1975. május 8.-án született Madridban
-teljes neve Enrique Miguel Iglesias Preysler
- 15 éves volt, amikor titokban dalokat kezdett írni
-1995. szeptember 25.-én jelent meg az első albuma
-összesen öt édes- és négy féltestvére van
-üzleti tudományokat tanult a Miami Egyetemen
-"Quizas" ("Maybe") című albumért Latin Grammy díjat kapott
- egy Pepsi reklámban egy római császárt alakított Britney Spears, Beyoncé és Pink oldalán
-eddig 16 dalával vezette a slágerlistákat
-Enrique Iglesias nyitotta meg a 2008-as labdarúgó EB döntőt a Can You Hear Me című slágerével
-játszott Johnny Depp és Antonio Banderas mellett a Volt egyszer egy Mexikó című filmben
Szinte minden évben felröppent a hír szakításukról, többször elhangzott még az is, hogy a Enrique nem áll készen a gyerekre, míg Anna állítólag nagyon is vágyott rá.
2008-ban még szakítottak is, miután hat hónap együttélés után a legszexibb sportolónőnek kikáltott Anna úgy kidobta a spanyol macsót a házából, hogy lába sem érte a földet.

Idén, év elején felröppent a pletyka, hogy az orosz teniszsztár terhes. Több internetes portál is lehozta a pletykát, melyet egy lesifotós képei alapján terjesztettek. Akkor a hír kacsának bizonyolt. Most viszont biztos, hogy a sztár párnak tényleg kisbabája születik.

A kérdés már csak az, hogy Enrique igába hajta e a fejét, ugyanis köztudott, hogy az énekes nem nagyon hajlik arra, hogy oltár elé álljon. Idén júniusban például azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy még nem áll készen arra, hogy családi életet éljen:

„Jelenleg életem azon a korszakát élem, amikor egyátalán nincs affinitásom a nősülésre- jelentette ki határozottan. – Egyátalán nem gondolom, hogy az én koromban már rohanni kéne az oltár elé. „

Bár lehet, ez csak a macsó marketing része, ugyanis nemrég a teniszezőnőt csillogó gyémánt eljegyzési gyűrűvel az ujján fotózták le. Ám a gyűrűt illető kérdések elől a 28 éves Anna elzárkózott és azonnal zsebre dugta árulkodó kezét.

Mindezek mellett az ifjabb Iglesias hithű katolikus, így elsimerte, hogy amennyiben barátnője teherbe esne, feleségül venné, de csak is ebben az esetben hajlandó anyakönyvvezető elé állni.

„Természetesen, ha a kapcsolatunkban gyermekek is lesznek, akkor a házasság teljesen más megvilágításba kerül.” –mondta Enrique Iglesias.

Bizony eljött az igazság pillanata. Kurnyikova és Iglesias családja is bejelentette, hogy Anna nagyjából két hónapos terhes. Sőt, az orosz bombázó már vissza is mondta a Sunday’s Malibu Triathlonon való részvételét a komplikációk elkerülése végett.

Várjuk az esküvőt!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását