2020. szeptember 26. - Jusztina

Nem lesz több végkielégítési botrány?

Áttekintik a kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő fővárosi cégeknél a vezetői munkaszerződések és a végkielégítések gyakorlatát - erről Bagdy Gábor javaslatát elfogadva döntött kedden délután a Fővárosi Közgyűlés gazdasági bizottsága.
2009. szeptember 15. kedd 22:50 - HírExtra
A kereszténydemokrata politikus az MTI-nek elmondta, hogy egyhangúlag elfogadták azt a kezdeményezését is, amelynek alapján felkérik a főpolgármestert egy egységes javadalmazási szabályozás elkészítésére. Ebben tartalmi és formai követelményeket rögzítenének annak érdekében, hogy az önkormányzati cégeknél mindenütt ugyanazok a javadalmazási típusok legyenek. Egyformán rendeznék az olyan kérdéseket is, mint például az úgynevezett titoktartás szabályozása.

Bagdy Gábor pozitívumnak tartja, hogy az MSZP-SZDSZ-koalíció megváltoztatta egy héttel korábbi álláspontját, akkor ugyanis elutasították ugyanezen javaslatait.

Az MTI információi szerint a várost vezető koalíció képviselőinek azért változott meg az álláspontja, mert Demszky Gábor főpolgármester már elkészíttette a cégek egységes javadalmazási rendszerének irányelveit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását