2022. december 8. - Mária

Kitűnő diploma ellenére pornózik

Aj Bailey nem buta lány, de rájött: pornózással sokkal jobban kereshet, mint az eszével. Ennek ellenére kimagasló eredményekkel diplomázott épp ott, ahol Vilmos herceg is.
2009. szeptember 15. kedd 08:39 -
Bailey boldog, szereti a szakmáját. Kezdetben lányokkal kezdte a huncutkodást, mára azonban rendesen belecsapott a lecsóba. Most már fiúkkal is csinálja. A gyönyörű, szőke, teltkeblű lány ennek ellenére nem buta és ambíciózus is! A Skóciában fekvő St. Andrews egyetemen végzett.

Bailey nem válogatott. Szerepelt erotikus fotózásokon, magazinok címlapján, de míg tanult,  mosogatásból élt. A hölgy múzeumi kurátorként szeretné folytatni életét, de antroplológiából is szerzett diplomát.

„Most még megfelelőek az adottságaim a filmezéshez, úgyhogy csinálom és élvezem! Persze később szeretnék egy múzeumban dolgozni, de még fiatal vagyok ehhez. Az egyetlen probléma a munkámmal, hogy nehezen találok miatta magamnak párt” – mondta AJ a News of the Worldnek.

Szerinte a pornós lányok nem mind buta libák, csupán a könnyű pénzszerzés hajtja őket a szakmába. Vajon a diploma megszerzése is ilyen könnyen ment?

Forrás: HirExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását