2024. április 26. - Ervin

A vagyonkezelőt perli az LMP

Pert indít a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. ellen a Lehet Más a Politika (LMP) a sukorói telekcsere iratainak kiadásáért.
2009. szeptember 15. kedd 12:36 - HírExtra
Az LMP még nyáron kérte az MNV-től a sukorói King,s City-ügyben keletkezett telekcsere-dokumentumok, a Joav Blum magyar-izraeli állampolgárral 2008-ban sukorói, albertirsai és pilisi ingatlanok vonatkozásában létrejött csereszerződés, a tárgybeli ingatlanokról az ügyletkötés érdekében készített értékbecslés, továbbá a csereügylettel kapcsolatban az illetékes földhivatalokhoz benyújtott valamennyi dokumentum kiadását.

Az MNV a megkeresésre nem reagált, így az LMP bírósági úton kívánja elérni a részben közérdekű, részben pedig közérdekből nyilvános adatok nyilvánosságra hozatalát. Az LMP arra számít, hogy a sukorói telekcsereiratok megismerése esetén a közvélemény tisztább képet kaphat az egész ügylet törvényességéről és a valódi befektetői szándékról egyaránt - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását